Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Verloskunde, verloskundige,, pretecho, echo zwangerschap, begeleiding zwangerschap, begeleiding bevalling in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Verloskundigenpraktijk Hoogeveen

Verloskunde

Ben je zwanger? Dan willen we jullie allereerst feliciteren! Wat kunnen wij als verloskundige voor jou betekenen?

Voorzichtige blijdschap, ongeloof, twijfels of vreugde? Alles is mogelijk. Al vanaf het moment dat je een positieve zwangerschapstest hebt breekt een bijzondere periode aan. Bij onze begeleiding als verloskundige staan persoonlijke aandacht en professionele, veilige zorg voor moeder en kind centraal.

Je kunt in onze praktijk terecht voor

Vestigingen verloskundigenpraktijk

Onze hoofdlocatie is gevestigd aan de Alteveerstraat 136 in Hoogeveen. Daarnaast zijn wij gevestigd als zelfstandige verloskundigenpraktijk in het Bethesda Ziekenhuis Hoogeveen.

Deze praktijkruimte bevindt zich bij de polikliniek Gynaecologie waarmee wij een prettige en laagdrempelige samenwerking hebben. Je mag plaatsnemen in de gezamenlijke wachtkamer. Bij bijzonderheden tijdens de zwangerschap kan er letterlijk een deur verder aanvullend onderzoek door de gynaecoloog gedaan worden. Zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van een hartfilmpje van de baby (CTG) bij minder leven voelen.

Daarnaast houden we ook spreekuur in Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus in Zuidwolde.

Werkgebied van onze verloskundigen

Ons werkgebied bestaat uit Hoogeveen met daarbij de omliggende dorpen; Zuidwolde, Alteveer, Hollandscheveld, Noordscheschut, Pesse, Dwingeloo, Echten, Elim, Fluitenberg, Geesbrug, Kerkenveld, Koekange, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Nieuwlande, Ruinen, Stuifzand, Tiendeveen, Drijber en Veeningen.

Staat je woonplaats hier niet tussen? Bel ons dan even om te overleggen of wij je zwangerschap, bevalling en/of kraambed kunnen begeleiden.

We zien er naar uit je te verwelkomen in ‘t Wheemhuus!

Zwangerschapsyoga

Vanaf 14 weken zwangerschap ben je van harte welkom bij de zwangerschapsyoga in Het Wheemhuus! Een moment in de week speciaal voor jou en je baby samen met andere zwangeren.

Als zwangere verandert je lichaam. Je gewrichten worden soepeler en je bekken, rug en benen krijgen, naarmate de zwangerschap vordert, het zwaarder te verduren.

Met ademhalingsoefeningen en yogahoudingen speciaal gericht op je zwangere lichaam help je je spieren en banden sterk te houden en ben je beter voorbereid op de bevalling. Ook wordt er tijdens de zwangerschapsyoga gesproken over hoe om te gaan met je lichaam na de bevalling.

Meer informatie Zwangerschapsyoga: LeonoorColenbrander

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Aanmelden

Wil je je aanmelden, klik dan op de ‘aanmelden’ knop. Je wordt rechtstreeks doorgezet naar het aanmeldscherm van de verloskundigen of bel met de verloskundigen op nummer 0528 – 28 62 88 (ma t/m vr van 12:00 – 13:30 uur)

Aanmelden
Bel me terug

Wil je meer informatie? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top