Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Kundalini yoga in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Kundalini Yoga

Wanneer is Kundalini Yoga ontstaan

Kundalini Yoga is een eeuwenoude wetenschap, die in 1969 door Yogi Bhajan vanuit India naar het Westen is gebracht. Het wordt ook wel de ‘Yoga van Bewustzijn’ genoemd.

Wat is het effect van Kundalini Yoga

Kundalini yoga werkt direct in op je zenuwstelsel, organen en klierstelsel. Je versterkt je spieren, gewrichten en wervelkolom. Ook voer je afvalstoffen af en verbeter je de werking van je organen, klieren, bloedcirculatie, zenuwstelsel en immuunsysteem.

Je leert beter focussen en ontwikkelt je hersenen in de meditaties. Je leert je emoties begrijpen en ermee om te gaan. Bovendien motiveert het je om een gezonde levensstijl aan te nemen. Fysiek geeft het je energie, vergroot het je doorzettingsvermogen en het maakt je soepel en flexibel. Mentaal vergroot het je concentratie en alertheid. Emotioneel geeft het meer rust en stabiliteit.

Wat doen we tijdens yoga-sessies

Kenmerkend voor Kundalini Yoga is de afwisseling van dynamische, fysieke oefeningen met meditatie waarbij er veel aandacht voor de ademhaling en het gebruik van de stem is. Je leert  je open te stellen voor al het goede en meer te leven vanuit je intuïtie. Tegelijkertijd helpt het je om stevig op je benen te staan en efficiënt om te gaan met alledaagse zaken in je leven.

Kundalini Yoga in het Wheemhuus

Kijk voor lestijden en tarieven op lesaanbod

Voor meer informatie over de docent: www.middenweg.guru

Gian Inder

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden KundaliniAanmelden proefles KundaliniMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top