Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Prachtige locatie voor uw cursus of lezing

In het Wheemhuus hebben we een prachtige bovenverdieping die heel geschikt is voor het geven van cursussen, presentaties, lezingen etc. tot een max van 30 personen. De karakteristieke ruimte straalt rust en evenwicht uit en is tegelijkertijd ruim en intiem.

Beschikbare faciliteiten

Het Wheemhuus heeft goede en up-to-date faciliteiten. Zo is er wifi in het hele gebouw en  parkeergelegenheid naast het Wheemhuus. Voor grotere groepen is er parkeergelegenheid op 1 minuut loopafstand.

Verder kun je beschikken over tafels, stoelen, whiteboard en beamer incl. scherm. Ook is er airco, dimbare verlichting en sfeerverlichting aanwezig.

De zaal is op de 1e verdieping te bereiken met zowel een vaste trap als traplift.

De zaal wordt zowel structureel als incidenteel en per 2 uur of dagdeel verhuurd. Een dagdeel is een ochtend, een middag of een avond, waarbij begin- en eindtijd in overleg wordt afgesproken.

Ruimte huren?

Geïnteresseerd in het huren van deze ruimte? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Bel me terug

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Meer informatieAfspraak maken

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top