Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Baby Yoga in het Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Baby Yoga

Mijn naam is Madelon Dikkens en vanaf vrijdag 8 september zal ik elke week van 9.30 uur tot 10.30 uur baby yoga lessen geven in het ’t wheemhuus Zuidwolde.

In mijn praktijk bied ik een breed scala aan programma’s aan, gericht op het versterken van de band tussen jou en je baby en het vergroten van zelfinzicht. Eén van de programma’s waar ik met veel enthousiasme mee werk, is baby yoga. Hierbij leer ik jou op een liefdevolle en speelse manier te communiceren en te bewegen met je baby. Dit draagt niet alleen bij aan de fysieke ontwikkeling, maar versterkt ook de emotionele verbondenheid tussen jullie beiden.

Wat is Baby Yoga

Baby yoga is bewegen op een rustige manier. Het doel is om meer ontspanning te creëren in het lijfje van jouw baby, zodat het nog beter in zijn vel zit. Door de rustige rek en strek oefeningen word jouw baby soepeler, verminderd de voorkeurs houding en stimuleren we de ontwikkeling van jouw baby. Het is een hele fijne manier om samen met jouw baby te bewegen en te ontspannen, echt even quality-time. Baby yoga kent vele voordelen en kan al vanaf 6 weken.

Waarom Baby Yoga

Een aantal voordelen op een rijtje

 • Baby Yoga bevordert de spierontwikkeling
 • Bevordert de motorische ontwikkeling · Stimuleert buikligging baby
 • Vermindert voorkeurshoudingen
 • Leren onderscheid maken tussen rust en slaap
 • Stimuleert cognitieve- en taalontwikkeling baby

“Samen bewegen versterkt jullie band, en stimuleert de ontwikkeling van jouw baby”

Hoe ziet een les eruit

In de lessen doen we verschillende oefeningen op een speelse manier, met liedjes, spelletjes en versjes, het zijn oefeningen die je daarna ook thuis kan herhalen, hiervoor krijg je voldoende handvatten in de lessen.

Wie ben ik

Mijn naam is Madelon Dikkens en ik ben gespecialiseerd in het verkennen van geboortepatronen en gedragspatronen. Ik bied coaching en trainingen aan op het gebied van de eerste 1000 dagen, waarin ik ouders en professionals begeleid bij het versterken van de band met hun baby en het vergroten van hun persoonlijke verbinding.

Meer informatie

Kom jij ook mee doen? Gezellig! Neem dan contact met me op via madelondikkens.nl of bel naar 06-52612272

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden les Baby Yoga

  Hoe heeft u ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top