skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

CONTACT & AANMELDEN

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een activiteit in de zaal? Gebruik onderstaand contactformulier. Het parkeren bij ‘t Wheemhuus is tijdelijk veranderd. Op de plattegrond zijn de diverse mogelijkheden zichtbaar gemaakt.

Naam (*)

Naam therapeut (indien van toepassing)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Parkeren 't Wheemhuus Zuidwolde

Parkeersituatie gewijzigd!

 

Inmiddels is bouwbedrijf Brands klaar met de bouw van de Wheemhoeve op het stuk grond naast ‘t Wheemhuus. Hierdoor is het parkeren bij ‘t Wheemhuus veranderd. We hebben op dit moment de mogelijkheid om 3 auto’s op eigen grond te laten parkeren. Direct bij de ingang hebben we een invalide parkeerplek en daarnaast (links) op het gras voor nog 2 auto’s. Verder kan er geparkeerd worden aan de Burgerzinstraat of Bosscherhof. Het is niet toegestaan om op de nieuwe parkeerplaats bij de Wheemhoeve te parkeren (aangegeven in het rood). Deze plaatsen zijn gereserveerd voor de bewoners. 

Naam (*)

Naam therapeut (indien van toepassing)

Telefoonnummer (*)

E-mail (*)

Onderwerp

Bericht

CAPTCHA code:
captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”

Parkeren Wheemhuus tijdens verbouwing Wheemhoeve

Parkeren

Inmiddels is bouwbedrijf Brands begonnen met de bouw van de Wheemhoeve op het stuk grond naast ‘t Wheemhuus. Hierdoor is het parkeren bij ‘t Wheemhuus veranderd. De bestaande twee plaatsen gelijk bij de ingang zijn uiteraard nog steeds bereikbaar en zijn bedoeld voor mensen die slechter ter been zijn. Voor de overige bezoekers zijn er diverse parkeermogelijkheden aan de Zende, Burgerzinstraat en rechts naast Bakkerij Drost aan de Bosscherhof. Dus niet voor de winkel parkeren. Zie afbeelding voor een duidelijk overzicht.

Back To Top