Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Coach voor persoonlijke groei in 't Wheemhuus Zuidwolde

Systemisch coach en opsteller

Systemisch werk brengt dynamieken aan het licht binnen het systeem van herkomst. Het is een relatief jonge vorm van een oplossingsgerichte methode. Voorbeelden van systemen zijn familie, werk, relaties. Een systeem werkt het beste als iedereen binnen het systeem zijn eigen plek kent en inneemt. In de praktijk gebeurt dit lang niet altijd. Als iemand niet op de juiste plek staat, kan dat grote invloed hebben op zijn gedragingen in het dagelijkse leven. 

Wat doe ik als systemisch coach

Ik kijk met een systemische  bril mee naar je  familiesysteem, de invloed van het grotere geheel op jou als  individu. Welke patronen spelen er in je systeem van herkomst en hebben onbedoeld invloed op jou.

Opstellingen

Ik werk met opstellingen. Opstellingen laten dynamieken zien in de onderstroom. Met die onderstroom gaan we aan de slag. Weg van de gesprekken, weg uit het hoofd. Terug naar het lijf, het voelen en het innerlijk weten.  Het onzichtbare een gezicht geven. Inzichten krijgen en daarmee verder kunnen.

Meer informatie

Voor meer informatie kijk op www.suzannevanhulzen.nl. Mailen of bellen/whatsappen met Suzanne kan ook op suzannevanhulzen@outlook.com of 06 17 50 03 35 

 Suzanne van Hulzen

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  LinkedIn
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top