Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Orthomoleculaire therapie pni & Leefstijlcoaching in 't Wheemhuus Zuidwolde

Orthomoleculaire therapeut pni & Leefstijlcoach

Wat doet een orthomoleculair therapeut

Als orthomoleculaire therapeut en leefstijlcoach werk ik vanuit een holistische visie. Dit betekent dat we tijdens een intake niet één factor in kaart brengen. We kijken naar veel verschillende factoren zoals voeding, suppletie, beweging, bioritme, herstel, spijsvertering, stress en de rol van de omgeving.

Tijdens de consulten kijken we wat er in jouw lichaam moet verbeteren. En ook welke processen hieraan ten grondslag liggen. Aanknopingspunten zitten vaak in kleine en gerichte veranderstappen. In de vervolgconsulten evalueren we eerder genomen stappen, monitoren we de voortgang en maken we plannen voor nieuwe vervolgstappen. Zo heb je inzicht en grip op leerzaam en toekomstbestendig veranderingsproces. Meer informatie

Voor wie is Boemerang orthomoleculaire therapie

In mijn praktijk zie ik veel verschillende mensen met vragen en doelen die in drie verschillende categorieën te verdelen zijn:

 • Het vergroten van de fitheid en/of belastbaarheid voor een betere kwaliteit van leven.
 • Het verminderen van gezondheidsklachten die via leefstijlfactoren te beïnvloeden zijn.
 • Het optimaliseren van (top)sportprestaties.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met volwassen cliënten met PDS, bloedsuikerproblematiek (pre-diabetes), over- of ondergewicht en ‘energieproblematiek’ zoals bij een (herstellende) burn-out. Daarnaast heb ik ook veel sporters als klant die met name via voeding bijvoorbeeld hun belastbaarheid willen verhogen, herstel willen versnellen en prestatieniveau willen verbeteren.

Soms is het handig of noodzakelijk om overleg te voeren met bijvoorbeeld een trainer, fysiotherapeut, arts of een zorgverlener in het complementaire veld. Dit gebeurt altijd pas na expliciete toestemming van de cliënt. Het kan ook zijn dat we tijdens het proces zaken tegenkomen waarvoor doorverwijzing naar een andere zorgverlener nodig is.

Vergoeding

Mocht je aanvullend verzekerd zijn, dan is het vaak mogelijk een gedeelte van de kosten van de intake en de consulten terug te krijgen van je verzekering.

Meer weten

Meer informatie over Boemerang vind je op www.boemerang.coach

Henk-Jan Dolsma

Wil je een afspraak maken voor een oriënterend gesprek dan kan dat eenvoudig via deze link: Afspraak maken of bel met Henk-Jan op nummer 06 – 41 859 849

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top