Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Yin yoga en Pilates in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Pilates

Pilates is een bewegingsvorm waarbij we kracht in het lichaam versterken vanuit de romp, de Core. Tijdens de oefeningen laten we de diepere rug-, buik-, bekkenbodemspieren en omliggende spieren intensief samenwerken. 

Wat kan Pilates voor jou doen

In het dagelijks leven zitten we te vaak met een inactieve, bolle rug. Hierdoor ligt er veel druk op de tussenwervelschijven met alle gevolgen van dien. Om de rug weer in balans te brengen, trainen we met pilates juist de spieren die zorgen voor een actieve, holle rug. Doordat je je bewust wordt van de spiergroepen die in beide houdingen relevant zijn, kun je ook in de rest van de week beide houdingen bewust afwisselen. Zo kun je je Core versterken, rugpijn voorkomen of verhelpen en je natuurlijke curve van je rug optimaliseren. 

Pilates is een totaaltraining waarbij je diepliggende spieren intensief gebruikt en daardoor ook de omliggende spieren optimaal laat samenwerken. Joseph Pilates was zelf reuma en astma patiënt en in de afgelopen honderd jaar zijn de door hem gemaakte oefeningen empirisch en wetenschappelijk verder ontwikkeld tot de huidige vorm. 

Je ontwikkelt een sterke romp, kracht en lenigheid door middel van een intense maar prettige work-out, zodat je letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel zit!

Pilates in het Wheemhuus

Kijk voor lestijden en tarieven op lesaanbod

Voor meer informatie over de docent kijk op www.yogaenergyfemmique.com

Femmique Klaster

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar ons aanbod
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden PilatesProefles PilatesMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top