Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Latin YEF en Pilates YEF groepslessen

Op donderdagavond bieden we in ‘t Wheemhuus de groepslessen Latin YEF en Pilates YEF, gegeven door docente Femmique Klaster.

Om 18.00 beginnen we met Latin YEF, een complete work-out voor het hele lichaam. In deze les hebben we de wereld van dans en fitness samengevoegd tot een lekkere work-out. Is de sportschool niet per se ‘je `ding”, maar wil je wel graag aan je conditie en gezondheid werken? Dan is deze intensieve maar vooral leuke manier om aan je conditie, kracht en energie te werken met een vleugje Latin in een lekker tempo, echt iets voor jou.

De danspassen zijn eenvoudig uit te voeren, maar je hoeft geen volleerd danser te zijn om mee te kunnen doen. Door middel van de lessen verbeter je je coördinatie evenals je motoriek. Daarnaast wordt je lichaam sterker en leniger. De Latin YEF work-out versterkt ook je gewrichten, waardoor je minder kans hebt op blessures. Hierdoor zul je meer vertrouwen in je lichaam krijgen.

Tijdens de lessen komen diverse dansstijlen aan bod, die ergens een connectie hebben met Latijns-Amerika. Van Samba, Rumba tot Tango en alles ertussenin. Ook de muziek is gevarieerd en draagt bij aan het resultaat. Door de fijne Latin-rithems heb je niet eens door dat je aan het sporten bent. In een ontspannen setting draag je op een positieve manier bij aan je gezondheid en je welbevinden.

Wil jij ook op een leuke manier werken aan je conditie en fitheid? Schrijf je dan nu in voor een proefles. De lessen zijn erg populair, geef je snel op, dan reserveren we een plekje voor je!

Om 19.15 uur geef ik de groepsles Pilates YEF, een rustiger, maar uitdagende vorm van Pilates. Met Pilates versterk je je core door bewust buik, bekkenbodem en rugspieren aan te spannen en te ontspannen, om zo lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld rug- en nek- en schouder klachten te voorkomen of te verminderen. Maar ook om je mentale gezondheid te verbeteren. Het versterkt je lichaam, geeft je meer souplesse en bevordert je concentratievermogen. Daarnaast is het gewoon een heerlijke manier om te bewegen en te ontspannen. Uit je hoofd, in je lijf!

Wees van harte welkom op donderdag om 18.00 uur voor Latin YEF en om 19.15 uur voor Pilates YEF! Neem gerust iemand mee. In verband met de ruimte graag even vooraf aanmelden. Voor beide lessen geldt: trek lekker zittende (sport-)kleding aan, neem een handdoek en bidon mee en als je hebt, een matje. Tot dan!

Bekijk ook het lesrooster op onze website.

Whatsapp: Femmique, 06-15273709

Yin yoga en pilates in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Back To Top