Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Praktijk Ik Ben Zijn start in ‘t Wheemhuus

Praktijk Ik Ben Zijn – Om Te Worden Wie Je Werkelijk Bent

Energie zien, voelen of weten is allang niet vreemd of nieuw meer.  Denk maar aan de wetenschappelijke onderbouwing van kwantumfysica. Ervaringen in je leven, die je menszijn gevormd hebben, zitten in die energie besloten. Net als veel andere mensen kan ik intunen op die energie.

Als jouw levenservaringen niet passen bij wie je werkelijk bent of waarvoor je bestemd bent in dit leven, zal je systeem in verzet gaan. Dat merk je aan sterk wisselende emoties, steeds terugkerende ziekten en kwalen of rare niet kloppende gedachten. Ook kan het zijn dat je ineens ziet en beseft dat jouw kinderen jouw pijnlijke stukken beleven of die uit jouw familiegeschiedenis.

In mijn praktijk Ik Ben Zijn ben jij in the lead om die energie als het ware weer kloppend en werkend te maken. Dat heet transformeren. Als transformatiecoach begeleid ik dit proces in één van de prachtige ruimtes van ‘t Wheemhuus. Ik geef daar ook diverse workshops.

Het resultaat laat zich merken in rust en ruimte op allerlei levensgebieden. Het leren omgaan met je eigen energie maakt een prachtige combinatie met (reguliere) behandelingen en therapieën die je al volgt. Voor meer informatie over mij en mijn energiewerk, zie graag: www.ikbenzijn.nu.

Tot gauw ziens,
van Hart tot Hart,

Marianne Bulder
Transformatiecoach

Back To Top