Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Start baby yoga

Op 8 september is Madelon Dikkens gestart met baby yogalessen. Ze legt uit waarom deze relaxmomenten zo waardevol kunnen zijn.

Het leven met een kleintje kan soms hectisch zijn, en daarom willen we graag een speciaal moment delen dat jullie beiden zal koesteren. Ons “baby relax momentje” is een gelegenheid om te vertragen, te genieten en een diepere band te ontwikkelen met je baby.

Waarom is een Baby relax momentje zo waardevol?

  1. Quality time: in de drukte van het dagelijks leven kan het soms lastig zijn om quality time met je baby door te brengen. Dit moment geeft je de kans om volledig aanwezig te zijn.
  2. Stressvermindering: Zowel jij als je kleintje kunnen baat hebben bij ontspanningsoefeningen. Het verlicht stress en creëert een gevoel van rust.
  3. Bandversterking: Deze tijd samen is een prachtige manier om jullie band te versterken. Je baby voelt zich geliefd en veilig bij jou.

Hoe kun je een baby relax momentje creëren?

  • Zoek een rustige plek: zoek een plek waar jij en je baby niet gestoord zullen worden. Dim het licht en leg een zachte deken neer.
  • Ademhaling: begin met een paar ademhalingsoefeningen. Dit helpt jullie beiden om te ontspannen.
  • Zachte strekkingen: Voer zachte rek- en strekoefeningen uit met je baby. Beweeg de beentjes en armpjes voorzichtig om eventuele spanning te verlichten.
  • Voor jezelf zorgen: vergeet niet ook voor jezelf te zorgen. Doe enkele rek- en sterkoefeningen om je eigen spanning los te laten.
  • Afsluiten met liefde: sluit het moment af met een knuffel en een kus. Laat je baby weten hoeveel je van hem/haar houdt.

Dit baby relax momentje kan zo kort of lang duren als je wilt, het gaat erom dat je samen geniet van de rustige, liefdevolle momenten. Wil je meer handvatten en meer leuke oefeningen? Doe dan op vrijdagochtend mee met de les baby yoga dan geef ik jou en jouw baby nog meer tips. Ik ontmoet jou graag. Opgeven kan via deze website: https://madelondikkens.nl/baby-yoga/

Back To Top