Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Themabijeenkomst Voeding als Preventie en Medicijn volgeboekt

Orthomoleculair kPNI-therapeut Marianne Bulder van Praktijk Prosit! maakte 11 januari een goede start in ’t Wheemhuus met een volgeboekte eerste themabijeenkomst MENS! Eet smakelijk.
Marianne vertelde de ruim 15 deelnemers hoe Voeding als Preventie en Medicijn kan werken bij uiteenlopende klachten. Aan een sfeervol gedekte tafel en voorzien van heerlijke kPNI-hapjes ontdekten de aanwezigen dat voeding meer is dan vullen en verslaafd zijn aan bijvoorbeeld koolhydraten en andere bewerkte suikers minder in plaats van meer energie oplevert, naast allerlei chronische gezondheidsproblemen.
De deelnemers wisten aan het einde van de avond veel over de werkzaamheid van noodzakelijke voedingsstoffen – niet overeenkomend met de Schijf van Vijf -, over etenstijden, over de spijsvertering, over de combinatie met bewegen en hoe dat werkt voor de energiehuishouding en totale gezondheid.

In de komende maanden volgen meer themabijeenkomsten over specifieke gezondheidsproblemen in relatie tot voeding en lifestyle. Zaterdag 3 februari gaat het een gezonde hersenstofwisseling met speciale aandacht voor autisme, ADHD en andere hoofdzaken.

 

       

Back To Top