Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Bezoek boeddhist Sri Annatta

Op donderdag 14 maart was er een bijeenkomst in ‘t Wheemhuus met boeddhistisch meditatieleraar Sri Annatta, al zeer lang woonachtig in Thailand.

Sri, ofwel Peter van Loo, is vanaf 1975 boeddhist. Hij geeft sinds 1984, op verzoek van zijn leraar, les in meditatie en alles wat daarmee te maken heeft. Hij is ook monnik geweest en heette toen Phra Dhammawaroo. De titel Sri Annatta is hem verleend na een lange serie van meditaties. Hij leeft als een zogenaamde Sanyasie. Hij heeft zich van alle zakelijke aspecten teruggetrokken en houdt zich alleen nog met coaching, meditatie, genezing, lezingen en andere sociale aspecten van het leven bezig.

Sri Annatta hield een indrukwekkende meditatiebijeenkomst met een aantal mooie mantra’s. Hij vertelde over de kracht van hechting, gezondheid en hoe geluk in jezelf te ontdekken. De afsluiting bestond uit een energetisch opwekkende meditatie.

Back To Top