Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

7 mei: demonstraties mediumschap

Op 7 mei geven Kitty Woud en Greetje Grootjans in ‘t Wheemhuus een aantal demonstraties mediumschap.

Het lichaam is sterfelijk, het bewustzijn is oneindig. Als je bent overgegaan naar gene zijde dan besef je dat weer, en wil je niets liever dan de achterblijvers laten weten dat alles goed is met je, dat je van hen houdt en met hen meeleeft. Als een nabestaande naar een medium gaat, is dat een mooie kans voor een overleden dierbare om zich te melden. En dat kan ook tijdens een demonstratie mediumschap.

Tijdens deze demonstratie mediumschap maken Kitty en Greetje op een respectvolle en liefdevolle manier contact met verschillende overleden dierbaren voor de aanwezigen in de zaal en zijn daarmee een brug tussen de twee werelden. En daarmee op een liefdevolle manier bewijzen dat het leven doorgaat na de fysieke dood en we herenigen ook voor even weer de twee zielen.

Bij ieder contact met een overleden dierbare geven wij specifieke en uitgebreide informatie, bewijzen van de overledene door, waardoor de bezoeker wordt herkend door zijn of haar nabestaande(n). Dit is belangrijk, want zo weet je door deze feitelijkheden met wie het medium contact heeft gemaakt. Nadat is vastgesteld om wie het gaat, volgt er meestal nog wel meer informatie over het leven van de overledene en de herinneringen die je met elkaar had. Vanuit die andere, niet fysieke wereld, willen de overledenen heel graag contact maken, ons laten weten dat ze ons nog zien en weten wat we doen en je ondersteunen en een boodschap doorgeven. En meestal is er aan het einde, maar soms ook in het midden een mooie liefdevolle boodschap bericht of zelfs een advies van deze geliefde. Dit toont ons dat de dood niet het einde is, maar dat de liefde van onze overledenen voor ons eeuwig zal blijven bestaan. Dikwijls is dat een ontroerende reünie!

Uiteraard kan tijdens zo’n demonstratieavond door de beperkte hoeveelheid tijd lang niet voor iedereen een contact worden gemaakt. Maar ook als je geen contact krijgt is het deel mogen uitmaken van zo’n liefdevolle reünie doorgaans indrukwekkend en troostgevend.

De demonstratie start om 14.00 uur, met een inloop vanaf 13.30 uur.
De kosten bedragen EUR 15,- incl koffie/thee, contant te betalen bij de ingang.

Wil jij bij deze demonstratie zijn? Aanmelden kan via info@praktijkimpuls.nl of via ‘t Wheemhuus.

Back To Top