Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Mesologie en VLOW® borstweefsel therapeut in 't Wheemhuus Zuidwolde

VLOW®-therapie Borstzorg en borstgezondheid

Wat doet een VLOW® borstweefsel therapeut

Als VLOW® borstweefsel therapeut zorg ik voor het bevorderen en verbeteren van de doorbloeding in de borst en het ontspannen van het hele bovenlijf. Daarnaast ook het verminderen van lokale spanningen in en om de borst. Ik behandel oneffenheden en/of pijnlijke plekken, waardoor de kwaliteit van het borstweefsel verbetert en soepel en elastisch wordt. Meer informatie

De behandeling is in principe pijnloos wanneer de borsten volledig ontstekingsvrij en gezond zijn. De aanwezigheid van ontstekingen en afvalstoffen kan de behandeling gevoeliger maken. Bij twijfel zal ik je altijd doorsturen naar de huisarts.

Voor wie en waarvoor is VLOW® borstweefsel therapie

VLOW® borstweefsel therapie is een manuele behandeling van de borst en haar omgeving bedoelt voor borstzorg, prézorg en nazorg. Prézorg is zorgen dat uw borsten in goede conditie zijn en blijven door regelmatige behandelingen of vóórdat u zwanger wordt. Nazorg kan na een borstoperatie, chemokuur, bestraling en behandelt bijvoorbeeld littekenweefsel. De behandeling kan uw hormoonhuishouding beïnvloeden en kan u tevens ontzorgen over wat u in uw borsten waarneemt.

Steeds meer vrouwen durven hun hand in eigen boezem te steken en baas in eigen boezem te worden. Vrouwen worden zich bewuster dat zij een deel van de zorg voor hun geliefden ook aan zichzelf mogen besteden. Zorg in de vorm van preventieve behandelingen of als nazorg van borstoperaties of chronische borstaandoeningen. Pijn, stemmingswisselingen, knobbels en bobbels worden als normaal ervaren. Het kan echt anders! Meer informatie

Behandeling bij VLOW® borstweefsel therapie

De therapie is gericht op het voorkomen van borstklachten en het ondersteunen van vrouwen (en mannen) met (gediagnosticeerde) borstproblemen. De behandelingen zijn op preventieve basis en daarom bij uitstek geschikt voor gezonde vrouwenborsten en het voorkomen van klachten. Een behandeling is gebaseerd op het stimuleren en ondersteunen van het zelfhelend vermogen van het lichaam, middels de VLOW® methode.

Mijn behandelingen zijn op preventieve basis en daarom bij uitstek geschikt voor gezonde vrouwenborsten en het voorkomen van klachten. Mijn behandelingen zijn voor vrouwen van alle leeftijden!

Voor meer informatie kijk op: www.praktijksangrafu.nl of bel met Nathasia op nummer 06 – 27 583 978

Nathasia Nibte

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top