skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl
Craniosacraal en Viscerale therapie in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Viscerale therapie

Erik Boom (1976), geboren en getogen in Vriezenveen is in 2005 zijn eigen fysiotherapiepraktijk gestart.

In 2011 heeft hij de post-HBO opleiding tot Craniosacraal therapeut (CST-D) afgerond en in 2012, de Viscerale therapie (VT-D), tevens post-HBO. Een gedegen kennis én zuiver intuïtief handelen zijn bij deze therapievormen twee onmiskenbare eigenschappen die samen een verfijnde combinatie is. Hij richt zich zoveel mogelijk op oorzaken i.p.v. symptomen.

Dagelijks werkt hij met deze twee prachtige therapievormen (‘Cranio’ en ‘Visceraal’), die hij dan ook graag combineert in zijn behandelingen bij baby’s, jongeren en volwassenen. Voor het behandelen van de allerjongsten (0-2 jaar) en kinderen (2-16 jaar) heeft hij speciale nascholingen gevolgd, in zowel de ‘Cranio’ als in de Viscerale Therapie.Door zijn verdere jarenlange ontwikkeling op intuïtief vlak (o.a. mediumschap) én op het gebied van energetisch werk, is hij in staat om onderliggende problematiek of klachten (op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau) te herkennen en daarbij het doelgericht en daadkrachtig te behandelen.

De klachten of problemen die hij behandelt zijn zeer uiteenlopend. Zowel bij fysieke klachten als bij emotionele disbalans kunt u bij hem terecht.

Daarnaast is Erik gespecialiseerd in het behandelen van acute en chronische hoofd- en nekklachten (bijv. whiplash) en het behandelen van (huil-)baby’s en kinderen met ondefinieerbare klachten.

Terug naar overzicht
Back To Top