Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Een dag in de week huur ik een kamer in t Wheemhuus. Het is een heel fijne plek: je voelt de professionaliteit, menselijke betrokkenheid en tegelijkertijd onthaasting. Als huurder word je verwend met heerlijke thee en koffie en de mogelijkheid iets op te warmen of te kokkerellen desnoods. Administratief is er fantastische ondersteuning als het gaat om aanmeldingen. Dat is te danken aan de verhuurder, Miriam. Ze is hartelijk en betrokken en zorgt bovendien voor enige onderlinge verbinding van de huurders. ‘t Wheemhuus is echt een uniek gezondheidscentrum met veelal complementair aanbod waar je je als huurder welkom en gewaardeerd voelt.

Monique Thijssen, GZ-Psycholoog

GZ-Psycholoog in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde
Ik ben sinds 2016 huurster van een praktijkruimte. Het huren in het Wheemhuus bevalt me erg goed. Het is een mooie rustige ruimte die ideaal is voor mijn werk.
Alles qua schoonmaak/ hygiëne en ondersteuning vanuit de eigenaar is prima geregeld. De communicatie lijnen zijn kort en zo wordt er ook op alle ideeën snel en goed gereageerd.
Ik kan dit echt aanbevelen, ook voor startende praktijk-houders wordt heel goed mee gedacht om op social media en elders meer aandacht voor je werkzaamheden te kunnen genereren.
Al met al ben ik hartstikke blij om deze fijne ruimte te mogen huren!
Osteopathie in 't Wheemhuus Zuidwolde

Als je ‘t Wheemhuus binnen stapt voel je dat er een prettige sfeer heerst. Het is een mooi gebouw dat van binnen leuk is ingericht, met praktische behandel/spreekkamers die geluidsarm zijn en voorzien zijn van mooi meubilair. Het contact met andere collega huurders is goed en ook professioneel is het een inspirerende werkomgeving. Ik huur er sinds 2018 met heel veel plezier.

Henk-Jan Dolsma, Orthomoleculair Therapeut Kpni en Leefstijlcoach

Orthomoleculaire therapie pni & Leefstijlcoaching in 't Wheemhuus Zuidwolde
Back To Top