Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Massage Therapeut in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Massage therapeut

Wat doet een massage therapeut

Als massage therapeut manipuleer ik de oppervlakkige en diepere lagen van spier-en bindweefsel met behulp van verschillende technieken zoals kneden, rollen, pulsen, strijken en strekken met de handen, onderarmen en ellebogen met als doel alle spieren en weefsels los te maken ter bevorderen van ontspanning en welzijn.

Massage in mijn praktijk

Mijn specialisme, fasciale unwinding en energy medicine, gaan gepaard met de boven genoemde technieken tijdens de behandeling. Ik laat me ook intuïtief leiden naar de plekken op het lichaam waar aandacht nodig is. Zo kom je in contact met jezelf, je zelfgenezend vermogen en ontstaat er ruimte om emotionele en/of fysieke trauma’s te verwerken.

Blokkades komen in beweging. Je bloedsomloop, je lymfestroom, je organen en je afweer worden gestimuleerd. Jij krijgt weer ruimte in je zijn. Zuurstof gaat daar waar het nodig is in je lichaam, de afvalstoffen die vrij zijn gekomen worden door behulp van voldoende water drinken na de behandeling afgevoerd.

Quantum Touch®

Gedurende deze massage zijn de technieken van Quantum Touch® goed te combineren om zo dieper te kunnen ontspannen. Quantum Touch® is een energetische ondersteuning om het lichaam te helpen herstellen. Quantum Touch® kan toegepast worden bij elke vorm van pijn, ontsteking, ziekte of belemmering zoals lichamelijke en emotionele blokkades en stress.

Welke massage therapieën zijn er mogelijk

*Ontspanningmassage
*Bindweefselmassage
*Cranio Sacraal therapie
*Unwinding Release therapie
*Zwangerschapsmassage
*Stoelmassage bij bedrijven op locatie is mogelijk

Ik ben een gecertificeerd  Quantum Touch® behandelaar en ik sta ingeschreven op de website van https://www.quantumtouch.com/ 

Voor meer informatie kijk op: www.handsthatheal.nl of bel met Mibetta op nummer 06 – 45 874 262

Mibetta Roelofs

U kunt voor massagetherapie in het Wheemhuus ook nog terecht bij Els van der Geest 

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top