Ga naar hoofdinhoud
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Coach voor persoonlijke groei in 't Wheemhuus Zuidwolde

Coach voor Rouwverwerking en Persoonlijke Groei

Ik ben Suzanne van Hulzen. Sinds 2019 in het bezit van het diploma Academisch Counsellor en Coach. Ik houd mij bezig met de Persoonlijke Groei van de mens. Daarnaast heb ik de cursus: ´Ik lust je Rouw´ gevolgd aan de Grief Academy. Een cursus over rouw en rouwverwerking. In 2011 heb ik mijn certificaten Reiki 1 en 2 behaald aan het Reiki Centrum Noord Nederland.

Herken je je in de volgende vragen

 • Zit je niet lekker in mijn vel?
 • Voel je onrust, maar weet je niet zo goed waar dit gevoel vandaan komt?
 • Sta je op een punt in jouw leven, dat jij je afvraagt: ‘Is dit het nu?’
 • Wil je meer?
 • Wil je iets anders?
 • Loop jij jezelf regelmatig voorbij?

Dit is zomaar een greep uit een reeks voorbeelden, die veel onrust kunnen veroorzaken en daarmee de nodige energie van je kunnen vreten. Ze hebben

Vaak laten we ons leiden door angst, waardoor we niet het leven leiden, wat we eigenlijk zouden willen leiden. Het geeft rust en ruimte, als je gaat inzien waar het wegkomt.

Ik wil graag met jou onderzoeken, waar jouw mogelijkheden liggen om een nog betere versie van jezelf te worden!

Onzichtbaar verlies en rouwverwerking

Rouwverwerking en verlies komt in verschillende situaties voor. Veel mensen voelen zich hierin vaak alleen staan. Graag nodig ik je uit om met mij in gesprek te gaan, zodat je als jij je niet meer alleen voelt in het verlies dat je geleden hebt. Dat kan recent zijn, maar ook jaren geleden. Dit verlies kan pijn doen, wanneer de omgeving zoveel verder is, dan jij in je proces van rouw. Het doet verdriet, als je elkaar als partners even kwijt bent in dit stuk. Het doet pijn, als het verlies altijd onzichtbaar is gebleven, omdat je kindje tijdens de zwangerschap of kort na de bevalling is overleden. Of omdat je een miskraam hebt gehad. De omgeving kan je soms onbedoeld pijn doen vanuit heel veel onwetendheid.

Naast coach ben ik ook ervaringsdeskundige. Voor wat meer achtergrondinformatie, neem een kijkje op mijn website: www.suzannevanhulzen.nl.

Alle processen kunnen ondersteund worden met Reiki, indien wenselijk.

Een Reikibehandeling zonder coachend gedeelte is mogelijk.

Voor iedereen, wees welkom!

Voor meer informatie kijk op www.suzannevanhulzen.nl. Mailen of bellen/whatsappen met Suzanne kan ook op suzannevanhulzen@outlook.com of 06 17 50 03 35 

 Suzanne van Hulzen

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  LinkedIn
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top