Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Wat is Shiatsu Therapie en Massage?

Shiatsu is een Japanse drukpuntmassage. De massage brengt diepe ontspanning en verbetert de energiedoorstroming in ons lichaam. Verstoringen of blokkades kunnen worden opgeheven, waardoor klachten verminderen. Het is een weldaad voor lichaam en geest.

Daarnaast helpt Shiatsu om het energiesysteem van je lichaam in balans te brengen en blokkades weg te nemen waardoor verschillende soorten pijnklachten en/of stoornissen  behandeld kunnen worden. Voorbeelden zijn vermoeidheid- of stress gerelateerde klachten. 

Preventief wordt Shiatsu ingezet om het lichaam vitaal te houden, je immuunsysteem te versterken en om ziektes langer buiten de deur te houden. Een soort APK voor lichaam en geest dus.

Hoe?

De Shiatsu masseur oefent druk uit met de duimen, de vingers of de handpalmen. De massage vindt plaats op de vloer op een traditioneel Japanse, zachte mat. Tijdens de massage draag je makkelijk zittende kleding en wordt er geen olie gebruikt.

Shiatsu therapie en massage in het Wheemhuus

In het Wheemhuus kunt je terecht bij Shiatsu therapeut Rob Schenk

Voor meer informatie:

www.holisticmatters.nl
info@holisticmatters.nl
tel: 06-22853358

Met goede Ki,

Rob Schenk

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top