Ga naar hoofdinhoud
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Vinyasa flow yoga in 't Wheemhuus Zuidwolde

Vinyasa Flow Yoga

Betekenis van Vinyasa Flow Yoga. Je doet achter elkaar ‘een flow’ aan yogahoudingen op de beweging van je ademhaling. De oefeningen vloeien als het ware in elkaar over. Vinyasa betekent dan ook letterlijk ‘dingen in de juiste volgorde zetten’ en ‘verbinding van beweging en ademhaling’.

Door middel van een creatieve reeks houdingen (asanas) bereid je je voor op moeilijkere houdingen. Krachtige houdingen en diepe stretches waar de tijd voor genomen wordt.

Voor wie

Ook als je met veel onrust kampt (piekeren, onzekerheid, malende gedachten) kan deze vorm van yoga goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen. Dit komt doordat de wat krachtige en dynamische oefeningen meer aandacht en inspanning vragen.

Door het opbouwen van fysieke kracht en concentratie verstevigt je innerlijke basis en dat werkt positief door in je zelfvertrouwen.

De slow vinyasa les heeft een langzamer tempo waardoor je wat meer tijd krijgt voor de houdingen. Daarnaast heb je de reguliere vinyasa les dit is een wat pittigere les.

Voor meer informatie: www.klankisbeweging.nl of bel met Marjolein op nummer: 06 28 884 447

Marjolein Schoonewille – Nijmeijer

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden Vinyasa Flow YogaAanmelden proefles Vinyas Flow YogaMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top