skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Vinyasa flow yoga in 't Wheemhuus Zuidwolde

Vinyasa Flow Yoga

Flow yoga is een dynamische vorm van yoga. Vinyasa betekent ‘verbinding van beweging en ademhaling’. Door deze verbinding onderstaat er een natuurlijk ritme, een flow, waarin in de houdingen elkaar in een redelijk tempo opvolgen.

Door middel van een creatieve reeks houdingen (asanas) bereidt je je voor op moeilijkere houdingen. Krachtige houdingen en diepe stretches waar de tijd voor genomen wordt.

Ook als je met veel onrust kampt (piekeren, onzekerheid, malende gedachten) kan deze vorm van yoga goed helpen om ‘uit je hoofd en in je lijf’ te komen omdat de wat krachtige en dynamische oefeningen meer aandacht en inspanning vragen.

Het opbouwen van fysieke kracht en concentratie verstevigt je innerlijke basis en werkt positief door in je zelfvertrouwen.

Voor meer informatie: www.klankisbeweging.nl of bel met Marjolein op nummer: 06 28 884 447

Marjolein Schoonewille – Nijmeijer

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden Vinyasa Flow YogaAanmelden proefles Vinyas Flow YogaMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top