skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Yin Yoga

In het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven kun je een moment van innerlijke stilte soms goed gebruiken. Yin Yoga kan je dit moment van stilte bieden.

Yin Yoga is een meditatieve vorm van yoga dat zich richt op het bindweefsel in het lichaam, maar ook om je lichaamsveld op een positieve wijze te beïnvloeden en veranderen. Het effect dat we hiermee willen bereiken is een flexibeler, beweeglijker en uiteindelijk sterker, fysiek, mentaal en emotioneel stabieler lichaam.

Tijdens de Yinlessen worden houdingen bewust langer aangehouden om het bindweefsel op rek te brengen en te stimuleren zodat gewrichten en banden sterker en soepeler worden.

De houdingen kunnen dusdanig worden aangepast dat deze voor iedereen toegankelijk zijn. Naast het langer aanhouden van houdingen zullen er ook met regelmaat Yangflows in de lessen voorbijkomen. 

Yin Yoga is een yogavorm dat begin jaren ‘70 is ontwikkeld door Paulie Zink. Paulie was een grootmeester in martial arts en voegde de principes vanuit het Taoïsme en Hatha Yoga samen. Hierdoor ontstonden een reeks houdingen die op een andere manier worden uitgevoerd dan we tot dan toe gewend waren in yoga.

Voor meer informatie: www.leonoorcolenbrander.com 

Leonoor Colenbrander

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of aanmelden voor een (proef)les? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden Yin YogaAanmelden proefles Yin YogaMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top