Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 info@wheemhuus.nl
Touch of Matrix in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Touch of Matrix

Mijn naam is Jolanda Dantuma. Ik ben energetisch, holistisch therapeute en biedt in mijn Praktijk Persum complementaire en holistische gezondheidszorg. Er zijn meer wegen naar Rome…., kies de weg die bij jou past!

Bij een consult kijk ik altijd vanuit een bredere context naar je klacht(en). Ik vind het belangrijk om niet alleen de symptomen te bestrijden, maar vooral te werken aan daadwerkelijk herstel, het vergroten van het welbevinden of het verkrijgen van (meer) inzicht.

Mijn behandelingen zijn, zowel voor volwassenen als kinderen, goed inzetbaar voor onder andere:

 • Angsten: verschillende soorten angsten, zoals faalangst, verlatingsangst of angst voor eigen kracht of succes;
 • Bewustwording: wie ben ik, wat kan ik, waar ben ik goed in of welke visie past bij mij?
 • Stress en burn-out;
 • Fysieke klachten: hart en longziektes, schildklierklachten, hormoonklachten, huidklachten etc.
 • ADHD, autisme, dyslexie en andere aandoeningen.

Hiervoor bied ik de volgende behandelvormen:

 • Access Consciousness (BARS)
 • Touch of Matrix (TOM)
 • Healing
 • Aura-reading
 • Loop-coaching
 • Energetische massage
 • Body Drum Release (BDR)

Bij alle behandelvormen ga je vooral aan de slag met ‘jezelf’ en wordt ‘het verstand’ even op een zijspoor gezet.

Ik werk, daar waar mogelijk, graag samen met aanbieders vanuit de reguliere gezondheidszorg. Daarom vind ik het belangrijk om aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging Vereniging van Energetisch Therapeuten (VVET) en geregistreerd te staan bij de Register Beroepsoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ).

Kijk voor meer informatie op www.praktijkpersum.nl.

Jolanda Dantuma

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprek

Hoe heeft u ons gevonden?
Facebook
Zoeken in Google
Krant/tijdschrift
Via iemand anders
Anders