Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 info@wheemhuus.nl
Klassieke homeopathie 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Homeopathie

Klassieke homeopathie is een natuurlijke geneeswijze geschikt voor iedereen van jong tot oud met lichamelijke en/of emotionele/mentale klachten.

In de praktijk komen vooral mensen die:

  • geen of minder reguliere medicijnen willen;
  • klachten hebben die niet meetbaar zijn;
  • ondersteuning willen van ingrijpende medische behandelingen;
  • in het reguliere circuit ‘uitgedokterd’ zijn.

Kenmerken van een klassiek homeopathische behandeling:

  • Het is een holistische geneeswijze, de mens wordt als totaal gezien, een eenheid van lichaam, emoties, gedachten en spiritualiteit.
  • Een homeopaat neemt de tijd voor een uitgebreid gesprek met iemand.
  • Er wordt een heel precies op de persoon uitgezocht homeopathisch middel gegeven, dat het zelfgenezend vermogen activeert.
  • Homeopathische middelen zijn natuurlijke middelen.
  • Het genezingsproces wordt heel nauwkeurig gevolgd en zo nodig bijgestuurd.

Orthomoleculaire therapie

Als er in eetgedrag, beweging, sociale omstandigheden, leefstijl of invloeden van buitenaf een verstoring van het evenwicht plaatsvindt, ontstaat disbalans, wat kan leiden tot klachten en ziekte.

Behoud of verbetering van kwaliteit van leven is een individuele behoefte waar iedereen op haar of zijn eigen manier invulling aan geeft. Door bijvoorbeeld regelmatig te bewegen en gezond te eten. Ondanks het feit dat iedereen in het algemeen wel weet wat goed is, ontstaan er vaak ook vragen zoals: wat is bijvoorbeeld écht gezond eten, wat is de invloed van stress op mijn functioneren of welke invloed kan ik uitoefenen op mijn eigen gezondheid?

Bij orthomoleculaire therapie blijft de juiste voeding de hoofdmoot.
Optimaal op het individu afgestemde voeding werkt enorm krachtig. Daardoor voel je je energieker en kan je beter aan je gezondheid werken.
De dips na het eten, een opgeblazen gevoel, maagkrampen, verkoudheden, hoofdpijnen etc., zijn niet vanzelfsprekend.  Er is namelijk verschil tussen voeding die afbrekend en opbouwend is voor je lichaam. Zelf heb je enorm veel invloed op je eigen gezondheid en daarom kan je kiezen voor voeding die voedt i.p.v. vult.

We kunnen samen in kaart brengen wat je eet, wat de klachten zijn, en dan bespreken welke veranderingen je kan aanbrengen.
Dit kan eventueel ook in combinatie met supplementen. Het ligt eraan wat het beste bij je past.

Met behulp van voedingsadviezen en het ontwikkelen van een eigen leefstijl zal de balans zich weer kunnen gaan herstellen.
Ook mensen die gezond willen blijven en gezond oud willen worden, zijn van harte welkom voor individuele adviezen op het gebied van voeding.

Klassieke Homeopathie en Orthomoleculaire therapie zijn een waardevolle aanvulling op elkaar.

Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie: www.irisverdonk.nl

Iris Verdonk

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

Naam (*)

E-mail (*)

Telefoonnummer (*)

Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprek

Hoe heeft u ons gevonden?
Facebook
Zoeken in Google
Krant/tijdschrift
Via iemand anders
Anders