skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding door Rennie Pater

Rennie Pater geeft haptonomische zwangerschapsbegeleiding in ’t Wheemhuus. Het neemt binnen de haptotherapie een speciale plek in. ‘’Het is een van de mooiste manieren om bezig te zijn met de komst van je kindje, ook als zwanger worden niet vanzelfsprekend of ongecompliceerd is.’’ Rennie legt het hier graag uit.

Voelen, contact maken, verbinden, met deze vermogens word je geboren. Sterker nog, dit doe je al als kleintje in de buik van je mama! Een (ongeboren) kindje voelt aanrakingen en reageert hierop.
Hoe mooi is het om als moeder én vader of partner al vroeg in de zwangerschap gevoelsmatig contact met je kindje te maken en elkaar zo te leren kennen.

Voorbereiden op bevalling en ouderschap
Haptonomische zwangerschapsbegeleiding bereidt jullie ook samen voor op de bevalling en het ouderschap. Als zwangere vrouw leer je hoe je in je buik ruimte kunt maken voor het groeiende kindje en hoe je je kindje het beste kunt dragen. Hoe je kindje zich het meest prettig voelt en hoe je zelf het minder last hebt van lichamelijke klachten als rugpijn, kortademigheid, bekkenpijn en harde buiken.
Je leert hoe je om kunt gaan met de pijn van de bevalling en hoe je je eigen kracht optimaal kunt inzetten. Als vader/partner leer je hoe je daarin kunt begeleiden en ondersteunen.

Ook bij (ongecompliceerd) zwanger worden
Helaas is het niet altijd vanzelfsprekend om zwanger te worden of ongecompliceerd zwanger te zijn. Ook dan kan begeleiding op haptonomische basis veel voor je betekenen.

Wil je meer weten? Je kunt vrijblijvend bellen of mailen met Rennie om je vragen te bespreken: tel. 06-29218397, mail@renniepater-haptotherapie.nl.

Haptotherapie in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde
Haptotherapie in ‘t Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde
Back To Top