skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Cambridge Weight Plan in 't Wheemhuus Zuidwolde

Cambridge Weight plan

Met mijn hulp, adviezen en coaching wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.

Afvallen
Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Cambridge Weight Plan maaltijden

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

 • Shakes
 • Soepen
 • Repen
 • Pappen
 • Warme maaltijden
 • Smoothies
 • Extra’s

De Cambridge producten zijn exclusief bij mij verkrijgbaar en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs bedraagt gemiddeld € 2,65 per product. Tijdens het afvallen is mijn begeleiding gratis. Voordat je met het Stappenplan van Cambridge Weight Plan kunt beginnen, hebben we een intakegesprek. Deze intake is van belang om af te stemmen of je het Stappenplan kunt en mag volgen en zo ja welke Stap het beste bij jou past. De intake kosten zijn eenmalig €25.-

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. Ik zie de 1 op 1 begeleiding door mij als consulent daarom als een belangrijk en essentieel onderdeel voor het succes van het Cambridge afslankprogramma. Een groot bijkomend voordeel is dat ik als consulent begrijp wat het is om overgewicht te hebben; ook ik ben zelf in 2016 veel afgevallen. Ik snap wat het is om je niet lekker in je vel te voelen. Ik ken dan zelf ook de valkuilen en de moeilijke momenten tijdens het afval proces. Samen met jou ga ik graag met je het proces in, om een fijne vertrouwens band op te bouwen.

HET GAAT OM JOU! JIJ BENT BELANGRIJK.

Voor meer informatie: www.cambridgeweightplan.nl/consulent/wilma-nijsingh of bel met Wilma op nummer 06 – 22 678 573

Wilma Nijsingh

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprek

  Hoe heeft u ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top