Ga naar hoofdinhoud
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Verpleegkundig specialist GGZ EMDR, ACT en Farmacotherapie in Wheemhuus Zuidwolde

Behandeling bij autisme (ASS) en ADHD

Wat zijn autisme en ADHD

Autisme of ASS is een aandoening waarbij je de wereld op een heel andere manier ervaart. Dat komt omdat de manier waarop je hersenen informatie verwerken anders verloopt dan bij mensen zonder autisme. Door autisme is het lastig om losse informatie te ordenen en te verwerken tot een groot samenhangend geheel.

ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) is een stoornis waarbij je vaak erg druk en snel afgeleid bent. Dat kan op verschillende manieren voor problemen zorgen.

Voor wie is deze behandeling

Als je autisme of ADHD hebt is het leven soms ingewikkelder dan je wilt.

Wil je daar hulp bij? Dan ben je van harte welkom in mijn praktijk! Samen proberen we je klachten te verminderen door te werken aan je sterke kanten en je flexibiliteit. Of aan het verwerken van wat je hebt meegemaakt. Zo zorgen we dat de regie over jouw leven weer komt waar hij hoort: bij jou!

Behandeling bij autisme en ADHD

Autisme en ADHD gaan niet over. De behandeling richt zich dan ook vooral op uitleg geven over de aandoening en je leven er zo goed mogelijk op inrichten. De behandeling kan als doel hebben meer te weten over autisme of ADHD, minder te piekeren, minder last te hebben van angst of somberheid, inzicht te krijgen in je kwaliteiten en beperkingen of om overprikkeling te voorkomen.

In het Wheemhuus

Voor behandeling van autisme (ASS) en ADHD kunt u in het Wheemhuus terecht bij Carin Wiering

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top