skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Acupunctuur

Als klassiek acupuncturist pas ik acupunctuur toe volgens de klassieke traditionele Chinese geneeskunde, maar ik heb mijn behandelmethodes ook uitgebreid met nieuwe westerse vormen. Door zo mijn eigen stijl te ontwikkelen, kan ik patiënten effectiever behandelen. Voor mij is elke patiënt uniek. Elke patiënt verdient mijn volle aandacht en tijd.

Acupunctuur baseert zich op het herstellen van een ziekte – een disbalans tussen functionele systemen – door middel van manipulatie van acupunctuurpunten met naalden (manueel en elektrisch) en warmte (moxa en/of cupping).

Ik behandel de volgende pijnklachten en aandoeningen:

 • nekklachten: o.a. slijtage/artrose, whiplashsyndroom
 • schouderklachten: o.a. impingement syndroom, slijmbeursontsteking, frozen shoulder, rotator cuff letsel
 • arm: o.a. tenniselleboog, carpaal tunnel syndroom, RSI, sportblessures, dystrofie
 • rugklachten: o.a. spit, lumbago, artrose, bekkeninstabiliteit
 • been: o.a. ischias, heup-/knie-/enkelartrose, jumpers knee, sportblessures, dystrofie
 • neurologie: o.a. migraine, spierspanningshoofdpijn, zenuwpijn, polyneuropathie, carpaal tunnel syndroom, pijnklachten bij spasticiteit
 • reuma: reumatoïde artritis, fibromyalgie, M. Bechterew.

 

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Aanmelden Yin YogaAanmelden proefles Yin YogaMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top