Ga naar hoofdinhoud
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Hypnotherapeut in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie

Wanneer hypnose op een therapeutische manier wordt gebruikt spreek je van hypnotherapie.

Wat doet een hypnotherapeut

Als hypnotherapeut gebruik ik hypnose om je te begeleiden bij de aanpak van allerlei klachten en problemen. Hypnose is een gemoedstoestand van diepe ontspanning/trance. Je bent volledig bij en houdt alle controle, alleen is je aandacht naar binnen gericht in plaats van naar je omgeving.

Het voordeel van een slaap-achtige trance is, dat je rechtstreeks met je onderbewustzijn kan communiceren, zonder daarbij last te hebben van een kritische houding van je bewustzijn. Op deze manier leert het brein versneld wat het moet doen en behaal je veel sneller resultaten.

Specialisatie: hypnotherapie bij slaapproblemen

Zie je telkens weer tegen de nacht op, omdat je weet dat je toch niet in slaap kunt komen. Veel mensen hebben slaapproblemen omdat ze de knop niet kunnen omzetten en nog te veel in hun hoofd zitten, of maken zich overmatig zorgen. Ook zijn er mensen die juist weer heel veel stress ervaren en daardoor niet in slaap komen.

Is dit herkenbaar voor je en wil je dit definitief gaan oplossen?

Hypnotherapie kan heel goed toegepast worden bij slaapproblemen, wanneer deze ontstaan door stress, piekeren etc. hypnotherapie kan jouw helpen het probleem volledig op te lossen.

Meer informatie

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en erkend als alternatief hypnotherapeut.

Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen naar infohypnobreak@gmail.com of bellen op tel: 06 405 758 88.

Of kijk op mijn website: www.hypno-break.nl

Willie Prins

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top