Skip to content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 08:00 - 18:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Hypnotherapeut in 't Wheemhuus Gezondheidscentrum Zuidwolde

Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie

Wanneer hypnose op een therapeutische manier wordt gebruikt spreek je van hypnotherapie.

Wat doet een hypnotherapeut

Als hypnotherapeut gebruik ik hypnose om volwassenen en kinderen te begeleiden bij de aanpak van allerlei klachten en problemen, zoals angst, stress en slaapproblemen.

Hypnose is een gemoedstoestand van diepe ontspanning/trance. In deze staat heb je direct toegang tot je onderbewustzijn en ben je meer ontvankelijk voor positieve suggesties, waardoor je sneller in staat bent positieve veranderingen te maken. Je houdt zelf alle controle en je bent volledig bij alleen is je aandacht naar binnen gericht en heb je minder last van de kritische houding van je bewuste geest.

Specialisaties

Hypnotherapie bij slaapproblemen

Slaapproblemen kunnen een grote impact hebben op iemands leven, waardoor vermoeidheid kan ontstaan en men zich minder goed kan concentreren.

Veel mensen hebben slaapproblemen omdat ze de knop niet kunnen omzetten en nog te veel in hun hoofd zitten. Ze maken zich overmatig zorgen en ervaren veel stress en komen juist ook daardoor niet in slaap.

Is dit herkenbaar voor je en wil je dit nu gaan oplossen?

Hypnotherapie kan heel goed toegepast worden bij slaapproblemen, vooral wanneer deze ontstaan zijn door stress, piekeren of overmatig zorgen maken.

Hypnotherapie bij kinderen

Hypnotherapie bij kinderen is een therapie waarbij hypnose wordt gebruikt om kinderen te helpen ontspannen, zodat ze meer ontvankelijk zijn voor nieuwe ideeën en gedragingen. Er wordt er gebruik gemaakt van visualisaties en positieve suggesties.

Kinderhypnotherapie is een veilige en natuurlijke manier om kinderen te helpen en te begeleiden om verschillende doelen te bereiken, zoals het verminderen van angst, het aanpakken van slaapproblemen, het verminderen van gedragsproblemen en het vergroten van zelfverzekerdheid.

Meer informatie

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT (Collectief Alternatief Therapeuten) en erkend als alternatief hypnotherapeut. Ik heb verscheidene hypnotherapie opleidingen gedaan waaronder IAPCH level 1, 2 en 3, geavanceerde regressie en vakbekwaam kindertherapeut.

Voor meer informatie kun je mij een e-mail sturen naar infohypnobreak@gmail.com of bellen op tel: 06 405 758 88.

Of kijk op mijn website: www.hypno-break.nl

Willie Prins

Gezondheidscentrum ’t Wheemhuus is gevestigd in Zuidwolde (Drenthe) nabij Hoogeveen en Overijssel.

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?

  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top