skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Coach voor persoonlijke groei in 't Wheemhuus Zuidwolde

Coach voor Persoonlijke Groei

Ik ben Suzanne van Hulzen. Ik ben sinds 2019 in het bezit van het diploma Academisch Counsellor en Coach. Ik houd me bezig met de Persoonlijke Groei van de mens. Daarnaast heb ik de cursus: ´Ik lust je Rouw´ gevolgd aan de Grief Academy. Een cursus over rouw en rouwverwerking. In 2011 heb ik mijn certificaten Reiki 1 en 2 behaald aan het Reiki Centrum Noord Nederland.

Herken je je in de volgende zaken:

 • Ik zit niet lekker in mijn vel
 • Ik voel onrust, maar ik weet niet zo goed waar dit gevoel vandaan komt
 • Ik sta op een punt in mijn leven, dat ik me afvraag: ‘Is dit het nu?’
 • Ik wil meer
 • Ik wil iets anders
 • Ik loop mezelf regelmatig voorbij

Dit is zomaar een greep uit een reeks voorbeelden, die veel onrust kunnen veroorzaken en daarmee de nodige energie van je kunnen vreten.

Vaak laten we ons leiden door angst, waardoor we niet het leven leiden, wat we eigenlijk zouden willen leiden. Het geeft rust en ruimte, als je gaat inzien waar het wegkomt.

Ik wil graag met jou onderzoeken, waar jouw mogelijkheden liggen om een nog betere versie van jezelf te worden!

Onzichtbaar Verlies

Ik wil je uitnodigen, als je je alleen voelt in het verlies wat je geleden hebt. Dat kan recent zijn, maar ook jaren geleden. Het kan pijn doen, wanneer de omgeving zoveel verder is, dan jij in je proces van rouw. Het doet verdriet, als je elkaar als partners even kwijt bent in dit stuk. Het doet pijn, als het verlies altijd onzichtbaar is gebleven, omdat je kindje tijdens de zwangerschap of kort na de bevalling is overleden. Of omdat je een miskraam hebt gehad. De omgeving kan je soms onbedoeld pijn doen vanuit heel veel onwetendheid.

Ik ben naast coach, ervaringsdeskundige. Voor wat meer achtergrondinformatie, neem een kijkje op mijn website: www.suzannevanhulzen.nl.

Alle processen kunnen ondersteund worden met Reiki, indien wenselijk.

Een Reikibehandeling zonder coachend gedeelte is mogelijk.

Voor iedereen, wees welkom!

Voor meer informatie kijk op www.suzannevanhulzen.nl. Mailen of bellen/whatsappen met Suzanne kan ook op suzannevanhulzen@outlook.com of 06 17 50 03 35 

 Suzanne van Hulzen

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  LinkedIn
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top