skip to Main Content
Burgemeester Tonckensstraat 4, 7921 KC Zuidwolde (Dr.) 0528 356 675 (tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar) info@wheemhuus.nl

Cambridge Weight Plan in 't Wheemhuus Zuidwolde

Coach Nutrition

Afvallen met maaltijdvervangers.

Met mijn hulp, adviezen en coaching wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht het aantal kilo’s dat je wilt afvallen.

Slim Afvallen
Ben jij de baas over je eigen gewicht?

Bij het Slim plan van Coach Nutrition is mijn enige doel, jou te helpen slagen met afslanken, gezond te zijn, en dat zo te houden.

Vitaliteit en levensgeluk gun ik iedereen:

Dat maakt het leven lichter.

Slim Bewust worden
Tijdens het Slim programma leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker eten uitstekend samengaan.

Slimme leefstijl
Gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.

Slimme producten
Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

 • Shakes
 • Soepen
 • Repen
 • Pap
 • Extra’s

De Coach Nutrition producten zijn exclusief bij mij verkrijgbaar en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijzen per product gaan vanaf €2.30. Tijdens het afvallen is mijn begeleiding gratis. Voordat je met het Slim Plan van Coach Nutrition kunt beginnen, hebben we een intakegesprek. Deze intake is van belang om af te stemmen of je het Slim plan kunt en mag volgen en zo ja welke Slim plan het beste bij jouw past. De intake kosten zijn eenmalig €25.-

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. Ik zie de 1 op 1 begeleiding door mij als consulent daarom als een belangrijk en essentieel onderdeel voor het succes van het Coach Nutrition afslankprogramma. Een groot bijkomend voordeel is dat ik als consulent begrijp wat het is om overgewicht te hebben; ook ik ben zelf in 2016 veel afgevallen. Ik snap wat het is om je niet lekker in je vel te voelen. Ik ken dan zelf ook de valkuilen en de moeilijke momenten tijdens het afval proces. Samen met jou ga ik graag met je het proces in, om een fijne vertrouwens band op te bouwen.

HET GAAT OM JOU! JIJ BENT BELANGRIJK.

Voor meer informatie kijk op http://www.spirit-for-you.nl/coachnutrition of bel met Wilma op telefoonnummer 06-22678573

Wilma Nijsingh

Terug naar overzicht
Bel me terug

Wil je meer informatie, advies of een afspraak maken? Vul dan hieronder je gegevens in en we bellen je uiterlijk de volgende werkdag terug.

  Naam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer (*)

  Afspraak makenVrijblijvend kennismakingsgesprekMeer informatie

  Hoe heb je ons gevonden?
  Facebook
  Zoeken in Google
  Krant/tijdschrift
  Via iemand anders
  Anders

  Back To Top